Betalingsinstellingen

Als deelnemers voor een evenement moeten betalen kun je in het dashboard onderdeel Betalingen een aantal zaken instellen zodat de betalingen goed verlopen.

Geef allereerst aan dat er voor registratie betaald moet worden door onder Dashboard > Betalingen een betaalsysteem te activeren of te selecteren. 

Kies daarna het gewenste betaalsysteem waarmee de deelnemers kunnen betalen en hoe de BTW wordt weergegeven.

Betalingssysteem kiezen

Om ervoor te zorgen dat je deelnemers kunnen betalen, kies je eerst voor een betaalsysteem. Met dit systeem activeer je het betaalverkeer. Er zijn 2 mogelijkheden, betaalverkeer via Delft Congress Support of via Online BetaalPlatform.
Lees hier meer over beide betaalsystemen.

 

Betalingsmethodes instellen

Deelnemers kunnen op verschillende manieren betalen. Onder Instellingen betalingen is achter Sta betalingen toe via in te stellen uit welke betalingsmethodes deelnemers tijdens de registratie kunnen kiezen. 
Lees hier meer over betalingsmethodes.

BTW invoer

Je kunt instellen of prijsonderdelen inclusief of exclusief BTW worden ingevoerd en hoe de BTW wordt weergegeven op facturen. Dit is onder Instellingen betalingen achter BTW invoer in te stellen.
Lees hier meer over BTW instellingen.

Factuurinstellingen

Als je bij de betalingsmethode hebt gekozen voor 'bankoverschrijving - naar je eigen bank' kun je het betalingsbewijs wat deelnemers ontvangen bij registratie hier wijzigen.

Betaalherinneringen

Heb je bij de betalingsmethoden voor 'bankoverschrijving - naar aanmelder.nl' gekozen? Dan stuurt aanmelder.nl automatisch betaalherinneringen voor openstaande facturen. Je kunt de standaardberichten gebruiken of de berichten zelf aanpassen.
Lees hier meer over de betaalherinneringen.

Factuur banner

Je kunt de factuur aanpassen naar de huisstijl van het evenement door een factuur banner toe te voegen. 
Lees hier meer over de factuur banner.


Toegangsbewijzen

Je creëert toegangsbewijzen door scenario's en verplichte en/of optionele prijsonderdelen toe te voegen. Als je gebruik maakt van een early bird of een late fee, is het mogelijk om de geldigheid van een scenario in te stellen. Verder kun je een prijsonderdeel tonen als een bepaald antwoord op een vraag is gegeven. Bovendien kun je een kortingscode toewijzen aan een prijsonderdeel. Lees hier meer over toegangsbewijzen.