Enquête resultaten inzien

Als je vanuit je dashboard klikt op 'Enquête resultaten' zie je een lijstje van alle enquêtes die bij dat evenement horen.

Achter elke enquête staan 2 icoontjes: een poppetje en een grafiekje. Door op deze iconen te klikken kom je op de volgende overzichten:

Respondentenlijst
Hier kom je op in de lijst met respondenten. Onderaan de lijst vind je ook een knop om een export van de lijst te maken. Daarin staan van alle vragen de antwoorden per respondent, ook van de open vragen in de enquête.
Deze lijst lijkt erg op de aanmeldingen-pagina waar je in dezelfde vorm de lijst van deelnemers vindt.

Statistieken per enquête-vraag
Hiermee kom je op de pagina met enquête-statistieken. Dit zijn de statistieken per vraag uit de enquête. Hier vind je vooral totaal-aantallen van antwoorden. Dat geeft een overzicht over hoeveel mensen een bepaalde keuze hebben gemaakt.
Bijv. "hoeveel mensen hebben een beoordeling van 5 sterren gegeven aan de eerste workshop?"
In de enquête statistieken vind je geen antwoorden van open vragen.

​Enquetestatistieken downloaden
Door bovenin de pagina te klikken op downoaden, download je een pdf van de enquete statistieken.