Melding werken op dezelfde pagina

Het is niet handig om tegelijkertijd met een collega op dezelfde pagina te werken. Er kunnen dan wijzigingen niet op worden geslagen, omdat er twee personen tegelijkertijd aan het werk zijn. 

Je krijgt dan ook een melding wanneer er twee collega´s op dezelfde pagina werken. Je krijgt in eerste instantie de volgende melding wanneer je op de pagina terecht komt:

Vervolgens krijg je onderstaande melding wanneer jullie daadwerkelijk tegelijkertijd aan het werk zijn.  

Deze melding wil niet zeggen dat je niet meer in het aanmeldformulier kunt. 

Het probeert je te attenderen dat je het beste niet op dezelfde pagina kunt werken, omdat de wijzigingen mogelijk niet op worden geslagen. 

Er komt vervolgens ook een melding met wie de wijzigingen heeft aangebracht. 

De volgende melding krijg je wanneer je samen werkt op de websitepagina´s :

TIP: Wanneer je deze melding krijg, overleg dan met je collega´s wie er op dat moment op de betreffende pagina blijft werken.