API koppeling met jouw CRM of ander systeem

Een API (Application Programming Interface) is software die andere software in staat stelt om data met elkaar uit te wisselen. Een API geeft de developer toegang om de software te vertellen wat er moet gebeuren. De API is gebouwd om onze gebruikers sneller te kunnen helpen bij het gebruik van aanmelder.nl. Aan onze kant bespaart dit maatwerk omdat je nu zelf een koppeling kunt realiseren met bijvoorbeeld je CRM-systeem. Hierdoor kun je sneller aan de slag met aanmelder.nl!

Deelnemersgegevens aanpassen in één systeem
Zo worden deelnemersgegevens tegelijk aangepast in dezelfde systemen, wat veel tijd scheelt en fouten voorkomt. Maar ook betalingen en facturen kun je koppelen aan je eigen administratiesoftware.

Om gebruik te maken van de API krijg je van ons documentatie om dit te realiseren. De developers van jouw organisatie kunnen aan de slag op basis van deze documentatie. Uiteraard kun je met vragen over de API ook gewoon terecht bij onze supportafdeling.

De API vervangt eventuele import- en export werkzaamheden. Met de API heb je het beheer over je eigen data volledig in de hand.

Voor Professional en Enterprise gebruikers
Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de API? Onze API is beschikbaar voor alle Professional en Enterprise klanten.

Dit is de link naar de technische documentatie over onze API:

apidoc.aanmelder.nl

Heb je vragen over onze API? Neem dan contact met ons op!