Auteurs contributie formulier openen en/of aanpassen

Om wijzigingen te maken in het contributieformulier van de auteur, zoals het email adres zijn er aantal stappen die je moet volgen.

Ga in je dashboard naar abstract handling en klik op exporteer gegevens

In de pagina die zich dan opent, klik je bij lijst met contributies op de download-knop.

Automatisch word er dan een excel sheet gedownload met alle gegevens van de auteurs en de bijbehorende contributies. In deze lijst, in de kolom account link vind je links naar de auteurs account. Bij de juiste persoon, klik je met de rechermuis knop op de link, zodat je de hyperlink kan openen, naar het account van de auteur.

Maak de aanpassingen en sla ze op. (let op, aanpassingen bij het persoonlijk profiel worden automatisch opgeslagen).

Tip

Het werkt het zelfde voor een reviewers account, alleen moet je dan de lijst met reviewers exporteren.