1. Kennisbank
  2. Evenement website

Een evenement verwijderen

Je kunt een evenement op 2 manieren verwijderen:

1. Je evenement is nog niet gepubliceerd

Is je evenement nog niet gepubliceerd? Dan kun je het evenement verwijderen op de overzichtspagina middels het kruisje achter je evenement:

(Zie je dit kruisje niet? Dan kan dit aan je account liggen. We raden je dan aan om contact op te nemen met de beheerder van het hoofdaccount, zij kunnen het evenement verwijderen voor je.)

2. Je evenement is al gepubliceerd en er zijn registraties

Is je evenement al gepubliceerd en zijn er al registraties? Dan kun je het evenement verwijderen via de instellingen van je evenement. Ga naar de roze navigatie rechtsboven en klik op 'Instellingen':

Scroll naar beneden tot het kopje 'Databeheer'. Hier vind je een aantal opties, waaronder je evenement verwijderen:

Middels de knop 'Evenement verwijderen' kun je je evenement verwijderen. Let op: dit kan niet meer ongedaan worden.

(Zie je deze optie niet? Dan kan dit aan je account liggen. We raden je dan aan om contact op te nemen met de beheerder van het hoofdaccount, zij kunnen het evenement verwijderen voor je.)