Element: knop

Een knop kun je overal voor gebruiken:
Bijvoorbeeld als snelkoppeling naar je aanmeldformulier of als een link naar je programma pagina.

De knop kan uitgelijnd worden (links, rechts, midden of over de hele breedte van de pagina). De tekst en de vorm van de knop kan aangepast worden en uiteraard ook de link achter de knop:

Er zijn verschillende soorten link mogelijkheden, bijvoorbeeld een link naar:
- een interne pagina binnen je evenementen website
- een externe pagina (andere website)
- een document (bv. een PDF bestand)
- een e-mail adres
- een telefoonnummer (dit werkt alleen op de mobiele versie van de website)

Je kunt ervoor kiezen om de link in dezelfde of in een nieuw tabblad te laten openen.

TIP

We raden aan om linkjes naar externe websites altijd in een nieuw tabblad te openen, zodat je bezoeker jouw evenementen website nog open heeft staan.

Met ‘Test link’ kun je controleren of de link naar de juiste pagina gaat.