Sprekershandleiding Event Platform

Het is van belang dat de sprekers van jouw event goed geïnformeerd worden over het gebruik van het platform, zodat zij goed voorbereid hun presentatie kunnen doen. In dit artikel staat een handleiding die je naar de sprekers kunt sturen.

Wanneer je bij het Event Platform gebruik maakt van RealTime video, is deze handleiding te downloaden. Deze handleiding kun je vervolgens versturen naar de sprekers. Hierin staat uitgebreid besproken wat zij moeten doen bij het gebruik van het platform.

TIPS voor sprekers🔍

• Zorg voor een stabiele internetverbinding
    Zorg dat je op een plek bent waar een stabiele en sterke internetverbinding is. Je kunt de snelheid testen via deze link.
  • Test je microfoon en camera
    Test de instellingen van jouw microfoon en camera op je computer.
  • Maak gebruik van 2 schermen (laptop & extra scherm)
    Op deze manier kun je op het ene scherm het Event Platform in de gaten houden en op het andere scherm je presentatie plaatsen.
  • Zorg voor een rustige achtergrond
    Geen afleidende spullen, drukke kasten of persoonlijke items die je niet op beeld wilt hebben.
  • Accepteer gebruik van camera & microfoon. Let op de pop-ups op je scherm
    Wij raden aan Google Chrome of Firefox te gebruiken als browser. Gebruik je een mac? Mac gebruikers die nog geen Chrome of Firefox hebben, dienen deze eerst te installeren en vervolgens onderstaande stappen te doorlopen om de camera, microfoon en het schermdelen werkend te krijgen:
    System preferences > Security & Privacy > Screen recording > aanvinken Google Chrome of Firefox.