Livestream tonen

Lees hier meer over de opties om de livestream te integreren. En hoe de livestream getoond wordt aan de kijkers van jouw online- of hybride event.

Voor het tonen van je livestream bij het gebruik van Event Streaming zijn er meerdere integraties mogelijk. Hieronder geven we de 3 opties:

1. Embedden (integreren) van de stream in je eigen website. Dit doe je door een html fragment op de website te plaatsen, zodat deze hier direct getoond wordt. Bijvoorbeeld op je bedrijfspagina.
  2. Streamen naar een streamingdienst zoals YouTube, Vimeo, Twitch.
  3. Weergave in het Online Event Platform van aanmelder.nl. De stream wordt dan getoond in één van de programma onderdelen die je samen met ons instelt.

Bij het gebruiken van ons Online Event Platform is een aanmelder account nodig met een geactiveerd event, voor het verlenen van toegang aan jouw deelnemers. Zo kunnen ze inloggen op het Online Event Platform en dus jullie livestream bekijken. Ook is een aanmelder event nodig voor het koppelen van de spreker(s) aan de juiste sessie.