1. Kennisbank
  2. Deelnemeromgeving

Een account aanmaken en verwijderen

Bij een evenementen website is rechtsboven in de optie 'Login' te zien. Je komt dan in een Login scherm.

Vul je e-mail adres in en klik op 'Login'. Als je nieuw bent en je e-mail adres onbekend is, dan zal hier een melding van komen. Je klikt dan op 'ik ga akkoord met de algemene voorwaarden' en 'Maak account'

Er wordt een eenmalig wachtwoord gestuurd naar het e-mail adres wat je hebt opgegeven en deze vul je in het volgende scherm in en je drukt op 'Login'. Er zit in de mail ook een roze Login button waarbij je het eenmalige wachtwoord niet hoeft over te tikken of knippen en plakken. Via deze knop ben je direct ingelogd.

Het volgende icoon zie rechts bovenin je als je ingelogd bent:

Als je hier op klikt, ziet het er als volgt uit:

Via 'Mijn account' kun je de knop 'Verwijder account' vinden. Zoals er boven staat is het belangrijk om te weten; je registraties aan evenementen worden hiermee niet verwijderd! Hiervoor dien je je als deelnemer echt via het aanmeldformulier zelf af te melden.