Opnemen Programmaonderdelen

Na een event is het waardevol om de sessies terug te kunnen kijken. Of onderdelen van de sessie te gebruiken als marketing- of promotiemateriaal. Hiervoor is het van belang dat een programmaonderdeel opgenomen wordt.

Sessie opnemen

Als je werkt met verschillende (workshop)sessies kun je deze opnemen. Dit dien je zelf in te stellen. Dit doe je als volgt:

1. Klik in het admin panel van jouw event bij Online platform op Platform settings

2. Vink bij de Algemene Instellingen 'Sessies opnemen' aan

Alle sessies die zijn ingesteld voor RealTime video worden nu automatisch opgenomen.

Sessie downloaden

Nadat de sessie is afgelopen en je deze juist hebt opgenomen kun je deze ook downloaden. Dit doe je als volgt:
1. Klik op Programma onderdelen in het admin panel van het event

2. Klik op het pennetje van het programma waar je de opname van wilt downloaden

3. Klik op download opnames

Je kunt de opnames enkel per sessie downloaden, niet alle sessies tegelijk.

Livestream opnemen

Maak je gebruik van onze Event Streaming service? Dan worden de gestreamde programmaonderdelen ook opgenomen en leveren wij deze aan met een download link.

Je hoeft hier niet 'sessies opnemen' voor aan te klikken. Enkel Realtime video sessies worden opgenomen met de knop sessies opnemen.

Meer over opgenomen sessies met Event Streaming lees je in het artikel download beeldmateriaal.