1. Kennisbank
  2. Over aanmelder.nl

Wat is het aanmelder.nl bèta programma

Veilige software eerder beschikbaar.

Eerder toegang tot geavanceerde technologie

Sommige van onze functies zijn nieuw en worden intensief ontwikkeld en hebben een groot potentieel. Omdat het meestal gaat om de ontwikkeling van geavanceerde technologie, kan het even duren voordat deze functies een mijlpaal bereiken. Maar zelfs tijdens de ontwikkeling zijn veel van deze functies al erg nuttig voor sommige gebruikers. Om deze functies in een vroeg stadium beschikbaar te maken, hebben we een bètaprogramma gelanceerd. Hierdoor kun je de kracht van deze functies gebruiken zonder te hoeven wachten op de uiteindelijke release.

Veilig en betrouwbaar

Voordat we het bètaprogramma starten, worden onze technologieën getest op veiligheid en beveiliging. We zorgen ervoor dat deze functies je evenement niet beschadigen of beschermde gegevens onthullen. De veiligheids- en beveiligingsaspecten van deze functies worden voltooid voordat de functies beschikbaar worden gesteld in bèta.

Niet alle functionaliteiten van deze modules zullen voltooid zijn en de toepasbaarheid van deze functies op alle soorten evenementen zal variëren. Vaak zijn de bruikbaarheid en gebruikerservaring van deze functies ook nog in ontwikkeling. Jij kunt het nut van deze functies voor jouw evenement beoordelen.

Evolutie

De functies in het bètaprogramma zijn in ontwikkeling. Dit betekent dat de functionaliteit na verloop van tijd zal veranderen en verbeteren naarmate meer onderdelen van de technologie worden voltooid. De gebruikersinterface van deze functies kan ook veranderen met de evoluerende applicatie. We kunnen niet beloven dat deze bètafuncties altijd hetzelfde zullen blijven en elke functie zullen behouden, maar we verwachten dat de bruikbaarheid zal verbeteren en dat het zelden zal voorkomen dat nuttige functies verdwijnen.

Innovatie

Innovatie is een kernaspect van de aanmelder.nl cultuur en producten. Het aanmelder.nl bèta programma is onderdeel van onze inspanningen om deze innovaties in een vroeg stadium te delen met onze klanten.

Co-Creatie

We willen niet voor jou innoveren, we willen met jou innoveren. Doe mee aan onze missie om de meest innovatieve technologie naar 's werelds evenementen te brengen. Help ons door feedback te geven op de functies in ons bètaprogramma en laat ons weten wat je ervan vindt.