1. Kennisbank
  2. Evenement website

AI Assistent

Ook aanmelder.nl is benieuwd naar de ontwikkelingen binnen AI en is aan het testen hoe AI toegepast kan worden in onze eigen registratietool.

Op het dashboard vind je sinds kort een nieuwe knop toegevoegd aan de eerste balk ‘Eventwebsite’. Deze knop heet ‘AI Assistent’. Wat doet deze knop?

Deze knop is onderdeel van het aanmelder.nl bèta programma.
AI kan jou helpen met het inrichten van je evenement.

Hoe het werkt:
Onze AI assistent kan je helpen met de vormgeving van je evenementen website.

Vul 2 vakgebieden in en de assistent helpt je met een passende achtergrond afbeelding te vinden voor je website:

Klik op ‘achtergrondafbeeldingen genereren’:

Het systeem gaat aan de slag met de juiste afbeeldingen zoeken. Je kunt hier ook de kleur van de afbeelding kiezen:

NB. Deze kleuren komen uit het kleurenpalet die je hebt gekozen bij Dashboard > Vormgeving en kun je ook daar eventueel aanpassen naar je eigen kleuren.

Kies de gewenste afbeelding en dit wordt direct ingesteld als achtergrondafbeelding op je evenementen website!

Wil je de afbeelding weer aanpassen, kun je altijd via ‘Vormgeving’ op je dashboard een andere achtergrondafbeelding uploaden.