Antwoord verplaatsen of verwijderen

Stel je hebt vier verschillende workshops, maar je wilt de volgorde veranderen. Dit kun je gemakkelijk doen door op de knop ´opties verplaatsen of verwijderen´ te klikken.

Wanneer je hier op klikt zie je aan de rechterkant van de opties knoppen verschijnen. Hiermee kun je een optie verwijderen, maar ook verplaatsen.

Door 1 klik op de knop is optie 1 naar beneden verplaatst

Stel je wilt heel optie 2 er helemaal niet meer in hebben en hebt deze verwijderd door op het kruisje te klikken. Je bedenkt je alleen en wilt deze toch graag terug als optie in het aanmeldformulier. Je doet dan het volgende;

1) klik op het tandwieltje om naar de instellingen van deze vraag te gaan. Je ziet dan onderaan ´verwijderde opties tonen´Vink deze aan.

2) Je ziet optie 2 nu met een streep erdoor. Door op het plusje te klikken, zal dit weer een optie zijn in het aanmeldformulier.

Wanneer er al aanmeldingen op een optie zijn, kun je beter geen vraag meer verwijderen. Zijn er toch wijzigingen in het programma, kun je het beste de vraag in zijn geheel verbergen en dan een nieuwe vraag toevoegen met de nieuwe workshops.

Tip

Bij het oogje (naast de pijltjes voor het verplaatsen) kun je antwoorden onzichtbaar of weer zichtbaar maken. Als je deelnemers hun formulier laat aanpassen en je maakt de oude antwoorden onzichtbaar, dan wordt alleen het eerder gegeven antwoord getoond. Je kunt het formulier dan niet opnieuw versturen als je geen nieuw antwoord aangegeven hebt.