1. Kennisbank
  2. Abstract handling
  3. Contributie - en reviewformulier

Reviewformulier

Het reviewformulier is het formulier dat reviewers gaan gebruiken om de contributie te beoordelen. 

Voor je alle abstracts hebt ontvangen en de abstracts hebt toegewezen aan reviewers kun je al het review formulier opstellen.
In het reviewformulier staat, net als in het contributieformulier, een aantal standaard vragen waarvan sommige specifieke eigenschappen hebben. Klik op het tandwiel van de vraag om te kijken of en welke specifieke eigenschappen er aan een vraag hangen. 

Een overzicht van de belangrijkste vragen in het contributieformulier:

Contribution of the submission:
Deze vraag stelt de reviewer in de gelegenheid om een korte reactie te geven op de contributie.

Eindscore:
Dit is de belangrijkste vraag in het reviewformulier. Dit bepaalt namelijk het cijfer dat de reviewer geeft aan de contributie. Let er op dat bij betekenis altijd review-score is ingevuld.
Een aandachtspunt: je kunt maar op 1 vraag de betekenis review-score zetten. Dit moet altijd een vraag zijn met cijfers, waarbij het hoogste cijfer, ook de beste waardering is. Welke schaal, cijfers (wel in het format, 00, 01, 02, enzovoorts) en bewoording je gebruikt, mag je zelf bepalen. 

Internal comments:
Deze vraag geeft de reviewer de gelegenheid om een opmerking te plaatsen die alleen zichtbaar is voor de organisator van het event. Als je de feedback aan de auteur gaat geven over de contributie, zal dit veld nooit zichtbaar zijn! 

Tip 

Klik nadat je een wijziging gemaakt hebt in het formulier rechts bovenaan in de roze balk op 'preview website' om te zien hoe jouw wijziging er uit ziet voor de reviewer.