1. Kennisbank
  2. Abstract handling
  3. Contributie - en reviewformulier

Contributieformulier

Het contributieformulier is het formulier dat auteurs gebruiken om hun contributies in te dienen. 
Je kan als organisator het contributieformulier helemaal op maat maken.

In het contributieformulier staat een aantal standaard vragen, ze hebben elk kenmerken die verderop in het proces van belang zijn. 
De vragen die al in het formulier staan hebben specifieke instellingen die later in het proces belangrijk zijn: laat deze vragen daarom in het formulier staan, of overleg even met ons als je twijfelt of de vragen voor jouw proces belangrijk zijn.

Een overzicht van de belangrijkste vragen in het contributieformulier:

Conference Track / Type of submission:
Met deze vraag bepaal je welk type contributies je wilt laten indienen.

Author(s)/ Co-authors:
De auteur die het account heeft aangemaakt is in onze ogen de "corresponding author".
Naast deze indiener/auteur kunnen er ook co-auteurs zijn. De co-auteurs krijgen een kopie van elke e-mail die de indiener/auteur krijgt naar deze e-mailadressen als bcc. In deze e-mails voor de co-auteurs staan alleen-lezen links naar de ingediende contributie(s).

Title
De titel van de contributie.

Abstract
De abstract vraag geeft de tekst - die hier ingevoerd wordt - weer aan de reviewers voordat ze "door"klikken naar het hele formulier van de contributie (bij hun beoordeling). 

Keywords
Deze keywords-vraag wordt soms gebruikt om bepaalde keywords in te zetten. Het is vaak een aanvulling op de topics vraag (zie hieronder). Als je deze vraag verwijderd, heeft dat in het verdere proces geen gevolgen. 

Topics
Deze vraag is heel belangrijk voor het proces! Bij het toewijzen van contributies (of andersom), dan wil je dat waarschijnlijk doen op basis van een bepaald topic (kennisgebied). Zorg er dus voor dat deze vraag in het contributieformulier staat. 

Remarks / Message to the Program Committee and Chairs:
Deze vraag stelt de auteur in de gelegenheid om een bericht te sturen naar de organisator (program committee), de reviewer ziet deze opmerking dus niet.


Bij deze standaard vragen is in de instellingen te zien dat de betekenis al vooraf is ingevuld.
Dit zorgt ervoor dat het antwoord wat gegeven wordt op deze vraag, wordt dan op meerdere plekken getoond.

Het antwoord op deze vraag wordt getoond als contributie titel in de contributie overzichten van reviewers, auteurs en organisatoren.
Deze titel wordt ook getoond in de bevestigingsmail.

Tip

Je kunt ervoor kiezen om de contributies in een bepaalde format te laten opmaken door de auteur. Je kunt dan in het formulier een (.pdf) template aanbieden als download met het verzoek aan de auteurs of zij dit format aan willen houden voor hun contributie. (Let op, maximum grootte uploaden voor deelnemers is 25MB).