E-mailadres instellen

Standaard is de afzender van de verzonden berichten dezelfde persoon als de organisator. Het aanpassen van deze afzender gaat als volgt:

1. Kies in het dashboard voor E-mail instellingen

2. Bij Afzender instellingen vul je bij 'Naam' de gewenste afzendernaam in

3. Bij Afzender instellingen klik je bij 'E-mail' op het e-mailadres dat is ingesteld

4. Er verschijnt een menu, kies voor de optie 'Ander e-mailadres'

5. Vul in het veld het gewenste e-mailadres in.

Omdat vanuit aanmelder.nl onder jouw e-mailadres berichten verstuurd gaan worden, zullen sommige ontvangers zien: "via aanmelder.nl" achter je afzender-mailadres. Met een kleine toevoeging op je domeinnaam kun je voorkomen dat jouw e-mail als spam of phishing gekenmerkt. Door e-mailauthenticatie toe te passen kun je dit risico verkleinen, meer informatie hierover lees je hier.