Element: afbeelding

De afbeelding kan uitgelijnd worden (links, rechts, midden of over de hele breedte van de pagina). De alt-tekst en titel van de afbeelding kan toegevoegd worden voor de indexatie van je website. Je kunt ook een link achter de afbeelding plaatsen.

Pas de afmeting van de afbeelding aan door gebruik te maken van het blauwe schuifje (= hoogte afbeelding) of de blauwe stippellijn aan de linker- of rechterkant (= breedte afbeelding):

TIP

Voor een optimale laadtijd van je website kun je het beste niet te grote afbeeldingen gebruiken.

Let erop dat je de afbeelding op website formaat maakt voordat je de afbeelding hier uploadt en plaatst op je website pagina:

- Grote afbeeldingen of achtergrondafbeeldingen over het volledige scherm zijn niet meer dan 500 kB.
- Voor een afbeelding over het volledige scherm kun je 1.700 pixels breed aanhouden.
- De meeste afbeeldingen voor je website zijn 300 kB of minder.
- Als je de mogelijkheid hebt, gebruik dan altijd de optie ‘Opslaan voor web’