1. Kennisbank
  2. Nieuwe website builder

Elementen

In een nieuwe sectie zie je deze roze knop ‘Elementen toevoegen’.
Je kunt verschillende elementen toevoegen door op de roze knop te klikken:

Of door op "Elementen" te klikken aan de linkerzijde van je scherm.

De elementen verschijnen aan de linkerzijde in de website builder:

Je kunt de elementen slepen naar de gewenste plek in de sectie die je aan het bewerken bent.
Op de pagina verschijnen automatisch blauwe lijnen waar je een element kunt plaatsen. Eenmaal geplaatst in een sectie is het ook mogelijk om een element te verplaatsen in dezelfde sectie of naar een andere sectie op dezelfde pagina.

Je kunt meerdere elementen in 1 sectie plaatsen, bijvoorbeeld een banner met daarin een knop die naar het aanmeldformulier gaat.

Er zijn 5 type elementen (klik op de naam van het element om verder te lezen):

1. Tekst
  2. Knop
  3. Afbeelding
  4. Spacer
  5. Video