Embedding en Domein informatie

Wil je een eigen webadres geven aan je evenement website? Dan kun je een domeinnaam aanschaffen. Als je al een domeinnaam hebt, kun je deze gebruiken voor je aanmelder.nl-website.

Nieuwe domeinnaam

Het aanschaffen van een domeinnaam kan via aanmelder.

  1. Klik in de algemene instellingen van je evenement op Domein informatie
     
  2. Kijk of de gewenste domeinnaam nog beschikbaar is.

  3. Koop de domeinnaam.

Als de domeinnaam beschikbaar is kun je deze kopen voor € 56,- per jaar. Dit is inclusief een SSL-certificaat. Dit zorgt ervoor dat je website in een beveiligde omgeving aangeboden wordt. Je krijgt ter controle een e-mail van aanmelder.nl, waarna de domeinnaam wordt geactiveerd.

Heb je al een eigen domeinnaam en is deze website nog leeg, dan kun je dit geregistreerde (sub)domein ook gebruiken voor je aanmelder.nl evenementen. Stuur dan een mail naar info@aanmelder.nl en geef aan welk domein je wilt koppelen aan je aanmelder.nl evenement. 

 

Embedding informatie

Je kunt het aanmeldformulier ook eenvoudig in je eigen website toevoegen. In de algemene instellingen van jouw evenement kun  je de html code opvragen waarmee je het formulier op jouw website kan embedden. Naast het aanmeldformulier kun je ook andere pagina's van jouw aanmelder.nl -evenement toevoegen in jouw website.

 

Je kunt dit doen door bij algemene instellingen te klikken op 'Ons aanmeldformulier toevoegen op je eigen website'

Met de beveiligde html code voorkom je dat jouw formulier zonder jouw toestemming op andere websites geplaatst kan worden. Klik op 'Veilige embedding activeren'. Vul daar je domeinnaam in in. Met de button ''Genereer' krijg je de benodigde html code.

 

Tip


Het overzicht van je domeinnamen vindt je bij Je domeinnamen, onder je profiel pagina.

In het domeinnamenoverzicht kun je de instellingen van jouw domeinnaam wijzigen.

Tip


Een domeinnaam begint direct met de naam van het domein, zonder www.