Gebruikers toevoegen op organisatieniveau

​ Als eigenaar van een organisatie kun jij gebruikers toevoegen of hun statussen wijzigen.

Dit kun je doen bij 'gebruikers' in je organisatie dashboard. Klik rechtsboven op jouw organisatie, daarna in de roze balk op 'organisatie' en dan in het dashboard op 'gebruikers'.

Je komt dan op je gebruikersscherm waar je gebruikers kunt toevoegen of via de drie streepjes achter de naam hun status kunt wijzigen of verwijderen uit de organisatie;

Een eigenaar; mag in de organisatie wijzigingen maken in evenementen ,gebruikers, teams en suborganisaties

Een collega; Heeft in de organisatie inzicht in evenementen, gebruikers, teams en suborganisaties

Een gast; heeft geen inzicht in de organisatie, maar kan per evenement toegang krijgen.

Het bericht wat iemand krijgt als jij die persoon toevoegt ziet er zo uit: