Groepskorting

In aanmelder is het ook mogelijk om een groepsregistratie te maken.
De optie groepsregistratie wordt in het dashboard bij betaling  geactiveerd wanneer het vinkje wordt aangeklikt van groepsregistratie. Dit kun je vinden in het dashboard onder algemene instellingen. Onder registratie en website openstelling vind je de tekst aanvullende opties en hier staat ook groepsregistratie onder. Dit vink je aan.

Vervolgens stel je bij betalingen de groepstickets in. Stel de derde persoon mag met 50% korting komen. Dan stel je in eerste instantie in dat deelnemer 1 en 2 voor het normale tarief naar het event mogen komen.

Vervolgens klik je op de knop kopiëren.
Hierdoor verschijnen precies dezelfde tickets. Het is in dit geval de bedoeling dat de derde persoon 50% korting krijgt.

Beschikbaar van groepsregistratie is daarom veranderd in 3 t/m 3. De prijs voor een student is nu veranderd in 5 euro (50% korting).

Onderaan het aanmeldformulier staat er ´opslaan en extra persoon toevoegen´.

Wanneer iemand zich aanmeldt is de korting te zien bij de derde aanmelding.