Groepsregistratie

In aanmelder.nl is het mogelijk om de optie 'groepsregistratie' toe te voegen in je evenement. Een groepsregistratie houdt in dat een organisatie in 1x een groep van deelnemers aan kan melden via het formulier. Indien het een betaald evenement is, komen alle deelnemers van deze groep op een en dezelfde factuur te staan.

Ga naar Dashboard > Event website > Algemene instellingen > Aanvullende opties:

In het aanmeldformulier verschijnt onderaan een 2e knop:

Indien de groep uit 5 deelnemers bestaat, dient het aanmeldformulier 5x ingevuld te worden. Stel dat een secretaresse 5 collega's aan gaat melden voor een evenement, dan dient zij per collega het aanmeldformulier in te vullen. Na collega nummer 5 klikt zij op 'verzenden' (of 'aanmelden en betalen' bij een betaald evenement) en dan is de groep van 5 geregistreerd.

Indien het voor een betaald event is, word de factuur word niet naar alle deelnemers gestuurd, alleen naar het emailadres opgegeven in de factuuradres tijdens het registreren.

Degene die de registratie maakt kan er voor kiezen ook een kopie van de factuur te sturen naar een ander emailadres onder 'meer factuurgegevens invoeren' .

Tip

Indien je deze groepsregistratie optie activeert voor je evenement, is het aan te raden om een stukje tekst bovenaan het aanmeldformulier te zetten met uitleg hoe de groepsregistratie werkt met de knop 'Opslaan en extra persoon toevoegen'.