Hoe pak ik een printer in?

Als je een printer langer op je event wilt houden dan de engineer aanwezig is, moet je de printer zelf afsluiten en inpakken. Hier lees je hoe dat moet.

  1. Zet de printer uit en wacht tot alle lampjes uit zijn.
  2. Haal de stekker uit het stopcontact en uit de printer.
  3. Rol het snoer op en stop het in de kist.
  4. Klik het opvangbakje van de printer door aan de zijkanten te drukken bij het bevestigingspunt. Schuif het opvangbakje in elkaar door aan het grijze hendeltje te trekken (zie afbeelding 1) stop het in de kist.
  5. Butterfly badge? Open de rollcover met de donkergrijze hendel (links naast de opening waar de badges uitkomen) en trek de butterfly badge voorzichtig uit de achterkant van de printer. Doe de rollcover zachtjes weer dicht. 
  6. Zet de printer rechtop in de kist. Let erop dat de voorkant van de printer (de kant waar het papier uitkomt) aan de binnenkant van de kist zit! (zie afbeelding 2)
  7. Zorg dat alle cartridges, maintenance boxen en papierrollen ook in de kist zitten. Bij butterfly badges mag de plastic casing met het papier apart blijven. Deze past niet in de kist. 
  8. Doe de deksel van de kist erover en draai deze vast met de clips, zorg ervoor dat de kist altijd rechtop blijft staan.

Let op: de rollcover heeft een springveer en klapt dus hard terug als je deze niet rustig vasthoudt en begeleidt. Graag de klep met beleid weer dicht doen.