Inloglink versturen naar deelnemers

Om toegang te krijgen tot het Event Platform, moet er een link worden gestuurd naar de deelnemers. Hoe je deze verstuurt wordt in dit artikel omschreven.

1. Stel een mededeling op (GEEN uitnodiging). In het artikel bericht opstellen lees je hoe dit moet.

2. Voeg een knop toe aan de mededeling. Dit kan door de knop te slepen of te klikken in het bericht.

3. Klik op de knop, hierdoor verschijnt aan de rechterzijde 'E-mail secties'

4. Pas de tekst "Klik hier om aan te melden" aan naar bijvoorbeeld; "Link naar het Online Event"

5. Pas de Link: 'Formulier (aanmelden)' aan naar 'Zelf instellen'.

6. Voeg bij 'Zelf Instellen' de tekst toe. Dit ziet er als volgt uit:

Hier wordt automatisch een persoonlijke link van gemaakt, die uniek is per deelnemer. Dit betekent dat van elke link een unieke uitnodiging tot het platform wordt gemaakt. Een deelnemer kan deze mail dus niet doorsturen naar anderen.

7. Verstuur het bericht, hoe je dit kunt doen lees je hier.

Nu kunnen je deelnemers het platform betreden!