Instellingen abstract handling

In de algemene instellingen kun je de aangeven hoe je de contributie(s) noemt in het proces. Dat kan zijn “abstracts” of “papers”.
Deze naam voor de contributies wordt in het gehele abstract handling proces toegepast (bijvoorbeeld in de automatische mailings naar de auteurs/reviewers).

 

Deadlines

In de instellingen kun je de deadline(s) vastzetten voor auteurs en reviewers.

Topics

Vervolgens kun je een lijst maken van de verschillende topics (onderwerpen). Deze topics zijn belangrijk voor zowel auteurs als reviewers: auteurs kunnen aangeven bij welk onderwerp hun contributie(s) past en reviewers kunnen aangeven voor welk onderwerp zij graag hun reviews willen uitvoeren.

Deze topics hebben ook als doel om straks de ingediende contributies op onderwerp te kunnen verdelen. Je kunt vervolgens ook je reviewers op onderwerp indelen.
Beide leiden dit tot meer overzicht en kun je makkelijk de juiste contributies en reviewers koppelen.


Je kunt hier ook de "richting" van de toewijzing bepalen. Reviewers kunnen worden toegewezen aan contributies, of contributies kunnen worden toegewezen aan reviewers. Twijfel je welke richting het beste past bij je event? Stel jezelf dan de vraag wat belangrijker is: dat elke contributie een bepaald aantal reviews krijgt, of dat je je reviewers niet te zwaar wilt belasten met een groot aantal contributies. 

TIP

Wanneer je een lijst gaat maken van de verschillende topics is het handig om er een cijfer voor te zetten. Dit is handig omdat van elk topic de eerste 4 karakters worden getoond in aanmelder.nl. Door met cijfers te werken, herken je sneller de topics.