Naam en datum van een evenement aanpassen

Een evenement heeft altijd een naam en een datum. De naam wordt ingevuld bij het aanmaken van het evenement en de datum is standaard de dag van het aanmaken van het evenement + 14 dagen.
Aanpassen gaat als volgt:

1. Open de Algemene instellingen vanuit het dashboard.

2. In de eerste sectie op deze pagina kan de naam of datum aangepast worden door deze velden aan te passen.

Naam en datum van een evenement aanpassen

3. Als het evenement op meerdere dagen valt, kunnen er dagen toegevoegd worden door op het plusje te klikken

Tip

Als de datum van het evenement verstreken is, ontvang je binnen een week een factuur en kan de datum niet meer aangepast worden.
Als dit alsnog aangepast moet worden, neem dan contact met ons op.

Tip

De tijd van het evenement stel je ergens anders in, namelijk bij je dashboard onder 'website pagina's' en dan bij je pagina programma.