1. Kennisbank
  2. Nieuwe website builder

Pagina’s

Wanneer je een nieuwe pagina aanmaakt, kun je een volledige nieuwe pagina aanmaken of kiezen uit een van onze templates:

Je kunt de bestaande pagina’s verplaatsen, kopiëren of verwijderen door op de 3 puntjes te klikken.

Wanneer je op het tandwieltje klikt, zie je de volgende opties:

Je kunt hier de pagina naam aanpassen: deze zie je terug in je menubalk, en eventueel een andere naam geven voor deze pagina in de URL van de website.

Je kunt een pagina verbergen in het menu:

Of de pagina alleen beschikbaar maken voor deelnemers: