1. Kennisbank
  2. Aanmeldingen
  3. Gedetailleerde statistieken

Statistieken delen

Via aanmelder.nl kun je je statistieken delen met anderen. Je kunt hiermee bijvoorbeeld je collega of klant mee laten kijken met de voortgang van de aanmeldingen. Dit gaat middels een link. Wanneer je op deze link klikt heb je direct de actuele statistieken van één of meerdere vragen.

1. Ga vanuit je Dashboard naar Statistieken per vraag

2. Hier zie je een overzicht van de vragen, onderaan zie je het kopje Statistieken delen

3. Vink de vraag of vragen aan waarvan je de statistieken wilt delen.

4. Klik op de knop Statistieken delen.

5. De link die verschijnt kun je kopiëren en naar anderen sturen.
  6. Als op de link wordt geklikt opent er een nieuwe pagina met de huisstijl van je evenement waar de statistieken op terug te zien zijn.