Veilig bestanden uploaden (uploadtool)

Via de uploadtool kun je gevoelige informatie snel en veilig delen met de medewerkers van aanmelder.nl. Je kunt 1 bestand per keer uploaden, met een maximale grootte van 20 MB. Wij krijgen automatisch bericht als je een bestand met ons deelt via de uploadtool.

Alle informatie die je via de uploadtool deelt met ons, is versleuteld.

Het uploaden van een bestand gaat als volgt:

1. Ga in je dashboard naar Aanmeldingen
  2. Klik onderaan de pagina op 'bestand uploaden'
  3. Kies het gewenste bestand
  4. Klik op 'delen'

Je ziet wanneer het bestand geüpload is, de naam van het bestand, door wie het bestand geüpload is en tot welke datum je bestand opgeslagen wordt.

Als je een bestand uploadt, krijg je 2 opties te zien:

016970e6-a9a8-439b-b4b9-0f849a26a19d

1198889c332965a35065b7cace96780f?forcedownload=True-1

Handmatig verwijderen doe je door het bestand te selecteren en op 'Verwijder' te klikken.