Youtube video embedden

Wil je een filmpje toevoegen op jouw website pagina Je kunt op jouw websitepagina een link naar je filmpje zetten, via deze button bestand toevoegen

Nog veel mooier is om het filmpje op jouw website gelijk te kunnen zien en afspelen. Dit is het handigst met behulp van youtube.

1. Upload een filmpje op youtube, je kunt hier ook voor 'status verborgen' kiezen, als je niet wilt dat iemand zomaar jouw filmpje via youtube kan vinden. Klik vervolgens op youtube op 'delen' of 'share'

1. Klik vervolgens op insluiten/embed:

Selecteer deze hele code en kopieer deze.

2.  Open de webpagina waar je de video wilt plaatsen en klik op

Je ziet nu de pagina als html. Plaats de code uit Youtube op de gewenste plek (hier helemaal onderaan):

3. Als je nu op preview website drukt, dan staat het filmpje netjes op de gewenste plek: