Deelnemer afmelden

Een deelnemer kan zichzelf afmelden door terug te gaan naar zijn formulier. Als organisator kun je dit voor de deelnemer doen. Dit gaat als volgt:

1. Ga in je dashboard naar Aanmeldingen

2. Zoek de desbetreffende persoon op

3. Klik op het pennetje:

4. Je bent nu in het aanmeldformulier van de deelnemer

5. Selecteer 'ik meld me af'

6. Besluit of je de deelnemer hiervan op de hoogte wil stellen

7. Klik op de knop 'wijzig ingevulde gegevens van de deelnemer'

image-png-Mar-04-2021-11-53-57-92-AMWanneer je een deelnemer afmeldt voor een betaald evenement, wordt er niet automatisch een terugbetaling gedaan. Ook een deelnemer kan in het aanmeldformulier niet zelf een terugbetaling initiëren. Dit vraagt een organisator aan.

Hoe je dat precies doet, staat in dit artikel.

image-png-Mar-04-2021-11-53-57-92-AM Een deelnemer kan zichzelf alleen afmelden wanneer er geen sprake is van een gemaakte betaling of wanneer er annuleringskosten zijn ingesteld.