Kan ik de printers en tablets langer houden?

Standaard vertrekt de engineer 3 uur na de start van de check-in. In sommige gevallen is dit niet genoeg. Hier lees je meer over de opties.

Extra engineersuren afnemen

Als je de registratie langer open wilt houden dan de standaard 3 uur, kan je extra uren afnemen voor ondersteuning van de engineer. Je kunt dit van tevoren aangeven in het Check-in formulier of bespreken met de Event Consultant. Als op het event pas blijkt dat er meer uren nodig zijn, dan kan je dit overleggen met de Event Engineer ter plaatse. Houd er rekening mee dat de Engineer extra uren kan weigeren als dit niet van tevoren is besproken. Voor vragen over de kosten kan je contact opnemen met de Event Consultant.

Printers en tablets houden zonder Engineer

Je kan ervoor kiezen om de tablets en printers langer te houden zonder ondersteuning van de Engineer. Bij vertrek zal de Engineer een uitleg geven over de printers en tablets zodat de hosts zelfstandig eventuele foutmeldingen kunnen oplossen. Vanaf het moment dat de Engineer de evenementlocatie verlaat, ben jij als Event Manager verantwoordelijk voor de printers en tablets en het terugsturen daarvan. Het terugsturen van alleen tablets kan met een aangetekend postpakket met PostNL. Het terugsturen van printers gaat per koerier. Wij werken met Focus Koeriers, maar een eigen koeriersservice is ook akkoord. De kosten voor het terugsturen van de achtergebleven apparatuur zijn voor eigen rekening. Voor vragen over de kosten kan je contact opnemen met de Event Consultant.

Als je niet van te voren afgesproken hebt printers en of tablets langer te houden zonder engineer neem dan ook contact op met de Event Consultant.