1. Kennisbank
  2. Nieuwe website builder

Sprekers

De nieuwe website builder biedt ook de mogelijkheid om je sprekers toe te voegen op je website. middels het gebruik van onze sprekers widget.

Je voegt je sprekers toe en ze worden automatisch in een mooi overzicht getoond op je website.
Let op: deze module werkt alleen in combinatie met de nieuwe website builder.

Je kunt de sprekers-widget op meerdere plekken op je website toevoegen, bijvoorbeeld op je homepagina:

Voorbeeld sprekers op de homepagina (scroll naar beneden 'Speakers preview'):
https://www.aanmelder.nl/wsb-demo/home

Voorbeeld sprekers overzichtspagina:
https://www.aanmelder.nl/wsb-demo/speakers-2

Voordat je een overzichtspagina van sprekers kunt maken op je website, is het noodzakelijk om eerst een nieuwe (lege) webpagina aan te maken en daar de sprekers-widget toe te voegen:

Voeg daarna deze widget toe op de pagina:

Je website pagina ziet er nu zo uit:

Ga naar Dashboard > Event website > Sprekers of klik op de roze knop ‘Ga naar sprekers’.

Dit is de overzichtspagina.
Je ziet de volgende opties:
- Nieuwe spreker toevoegen
- Zoekfunctie
- Selecteer een of meerdere sprekers

Klik op ‘Nieuwe spreker toevoegen’:

Je kunt de volgende informatie toevoegen per spreker:
- Foto
- Voor- en achternaam
- Organisatie
- Sprekersdetails

Ga dan terug naar je website pagina. De pagina ziet er nu zo uit:

Je ziet 3 icoontjes in de rechterbovenhoek:

Vormgeving
Hier kun je kiezen uit 2 sjablonen voor de weergave van de sprekers.

Tandwieltje

Hier kun je kiezen welke informatie wordt getoond op de overzichtspagina.

Verwijderen
Hiermee verwijder je het gehele blok met de sprekers.

Volgorde aanpassen
Middels de knop 'Sprekervolgorde aanpassen' kun je de volgorde van de sprekers aanpassen door met je muis op de spreker te staan en te slepen.