Bevestigingsbericht enquête opmaken

Het bevestigingsbericht kun je op 2 manieren opmaken met de oude en de nieuwe mailtemplatebouwer. Nu kun je zowel het bevestigingsbericht en het wijzigingsbericht na het invullen van een enquête helemaal zelf opmaken, net zoals de reguliere berichten in het berichtencentrum
Hoe je dit doet, kun je in dit artikel lezen.

Ga naar Dashboard > Enquête > Bevestigingsbericht.
Dit is hoe je normaal gesproken het bevestigingsbericht ziet en kunt bewerken:

Wanneer je op deze knop klikt, kun je het bericht opmaken als een reguliere mailing:

Je ziet 2 opties per bericht: ‘wijzig’ en ‘voorbeeld’ (=preview).
Kies het bericht die je wilt wijzigen, bijvoorbeeld het bevestigingsbericht:

Dit is het bekende scherm waarmee je normaal gesproken de reguliere mailings opmaakt:
bovenin zie je het onderwerp, rechts zie je dezelfde e-mail secties met tekst/plaatjes. Ook zie je de bekende werkbalk:

Er is 1 verschil: je ziet geen button rechts onder met ‘verzendinstellingen’. Dit bericht wordt automatisch verzonden na een actie van een deelnemer, dus na een registratie, een wijziging of een afmelding.

Tip:

Je kunt op dezelfde manier het wijzigingsbericht opmaken.